logo
  • 606 993 207 - 615 336 744
  • 7:00h - 18h
  • Carrer de Mata, 4, 08004 Barcelona
teacher image

Isabel Roldán Andrade

Llicenciada en Psicologia i Terapeuta Gestalt. La meva filosofia és tenir cura amb amor als vostres fills i filles ensenyant-los amb les meves accions valors universals d'honestedat, coherència, respecte, humilitat, compromís, gratitud i inspiració.

teacher image

Belén Navone Ventura

Realitzo la meva tasca com a TSEI a la Llar des de fa setze anys. Sóc maternal en la cura als petits donant-los tot el meu amor per a que estiguin ben atesos i feliços.

teacher image

Lorena Ibáñez González

He estudiat vocacionalment TSEI i porto vint anys treballant amb infants. Sóc riallera, empàtica i gaudeixo creant vincles de proximitat amb les famílies.

teacher image

Naiara Rodríguez Mostaza

Sóc titulada en TSEI i Llicenciada en Logopèdia. Fa 20 anys que em dedico amb passió al món dels més menuts i estimo, guio, ensenyo, aprenc i gaudeixo amb ells en el meu dia a dia

teacher image

Esther García Olvera

Sóc administrativa i coordinadora de la llar d'infants des del 2008. Sempre amb un tracte ben proper, faré tot el possible per a què us sentiu com a casa. Som una petita gran família.

teacher image

Lorena Alias Galeote

Sóc psicòloga de la salut, psicoterapeuta d'adults, adolescents, nens i educadora en disciplina positiva familiar.

teacher image

Núria Medina Tolra

Des de petita, he sabut que volia dedicar-me al món de l'educació, per això he estudiat TSEI i sóc Llicenciada en Educació Infantil. Tinc moltes ganes de poder cuidar, acompanyar, ajudar, educar i emocionar als vostres fills i filles.

teacher image

Conchi Rovira Gómez

He estudiat TSEI per vocació, ja que m'encanta cuidar dels més menuts. Des de sempre he sabut que aquest seria el meu somni i he pogut aconseguir fer el que més m'omple i que em fa feliç.

Tens alguna pregunta?